18.10.2023 12:02
Seinäjoen Maila-Jussit

Seinäjoen Maila-Jussit mukana Eepeen Kannustajat -ohjelmassa. Liity sinäkin ja tuet näin junioritoimintaamme!

Yhteistyökumppanimme Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa jakaa 120-vuotisjuhlavuotenaan Kannustajat-tukea 100 000 € lasten ja nuorten liikkumisen tukemiseen. Nyt on seuraväen aika aktivoitua ja liittyä Mailajussien kannattajiin asiakasomistajina.

Asiakasomistajana voit liittyä tukemaan Mailajusseja. Tukijaksi liittyminen tehdään S-käyttäjätilillä valitsemalla oma Kannustajat-seura joka tietenkin on Seinäjoen Maila-Jussit. Asiakasomistajalle Kannustaminen on ilmaista eikä vähennä Bonuksien määrää. Tuki seuran junioritoimintaan määräytyy laskemalla kaikkien seuran Kannustajien kalenterivuoden aikana kerryttämät Bonukset yhteen.

Liittyminen on näin yksinkertaista;

1. Kirjaudu S-käyttäjätilille osoitteessa s-käyttäjätili.fi

2. Siirry Asiakasomistajuus-osioon ja Kannustajat-välilehdelle.

3. Asiakasomistajatalouden pääjäsenenä näet siellä listan kannustettavista seuroista. Valitse listalta seura, jota sinä haluat kannustaa.

Lisää aiheesta; https://eepee.fi/news/eepeen-kannustajat-ohjelmalla-tuettavat-seurat-julkaistu/?fbclid=IwAR0V2xnuey9xxZgezABvwNME5bYgN-34W76lK_1GTMkc0GbP1j49VvjzePo

Nyt kaikki mukaan kannustamaan meitä ja tukemaan junioriurheilua! Tästä kannattaa vinkata myös sukulaisille, tuttaville ja naapureille!